Sint Entertainment
hoekje

Referenties

Sinterklaas & Pieten

Interieurbouwer 2022: "Bij binnenkomst: oo dat is de echte Sinterklaas. Daar hebben we vorig jaar ook zo mee gelachen. Hij is echt goed. Het was nu ook weer erg geslaagd. De Pieten Circus Workshop vooraf deed het erg goed. Kinderen konden lekker hun gang gaan en de ouders in een kring om de piste heen. Ouders konden lekker met elkaar kletsen in hun vrije tijd en tegelijkertijd hun kinderen in de gaten houden. Volgend jaar zien wij jullie weer!"

Walk-Thru 2021: "Bedankt! Wij vonden het erg leuk. Volgende keer kan Ballonnenpiet wel een assistent gebruiken. Wat heeft hij hard gewerkt. 75 ballonnen binnen 2 uur. Door de storm konden we geen Drive-Thru doen, maar deze Walk-Thru met afstand door hekjes was goed opgelost zo en mooi aangekleed."

Interieurbouwer 2021: "Voor het 3e jaar hebben we het voorprogramma en Sint Nicolaas ingehuurd via Sint Entertainment van Fun & Party Match. De ballonnen piet alleen in een voorprogramma van een uur was te weinig. Eigenlijk hadden we dit kunnen weten. In 2018 hadden we de zelfde aanpak met een piet voor het voorprogramma en was de conclusie “Eén uur 1 piet om de kinderen bezig te houden voordat Sint Nicolaas komt is te lang. Eén half uur is genoeg. Als het een uur duurt er moeten meer activiteiten zijn/ meer pieten.” (Er was door F&PM een kindershow geadviseerd.) Het gedeelte met Sint Nicolaas was zeer geslaagd. De Sint heeft humor, was goed op de hoogte van wat er speelde in het Sint Nicolaas journaal en was ook gevat richting de kinderen en ouders. Door Corona hebben we op de maandag voordat Sint DKB bezocht besloten om de locatie naar de expeditie te verplaatsen. Sinterklaas in een soort 'woonkamer' en kinderen en ouders buiten. Dit is goed bevallen. Het was fris maar gelukkig droog totdat het feest rond 14:00 uur afgelopen was. We kunnen weer terugkijken op een geslaagd Sint Nicolaas feest."

Online sessie Ebay/ Marktplaats:"Hartelijk dank Sint en Pieten, het was een superleuke middag. We hebben veel leuke reacties gekregen."

Online sessie Politie Rotterdam:"Bedankt voor de geslaagde middag, ik heb al wat enthousiaste reacties en foto’s ontvangen. Er gaat uiteraard niets boven een fysiek feest, maar dit was een goed alternatief. Wat leuk dat die 2 kleintjes een prijs gewonnen hebben."

Fianciele instelling: "Hartelijk Dank ook aan jullie. Kids en de ouders hebben het echt leuk gehad. genoten hebben ze zeker :) En moeder van Beni (autistische tiener) was echt blij dat haar zoon het ook heel leuk vond, ze zei ook dat hij heel kalm en rustig bleef. Fijn het was geslaagd!"
Bouwbedrijf: "Zeer geslaagd! Als organisatie team waren wij er heel blij mee. Ook van collega's en hun kinderen hebben wij heel veel positieve reacties gehad. De kinderen werden goed betrokken bij de act van Peter de Goochelaar en ook een leuke Sint met gevoel voor humor die zich niet alleen concentreerde op de kinderen, maar ook de ouders erbij betrok. Duidelijke communicatie, wij zijn van te voren goed geinformeerd. Daar waar onduidelijkheden waren kregen we direct antwoord op onze vragen zodra we contact opnamen. Goed bereikbaar en snelle reactie. Wat ons betreft een van de beste Sinterklaasfeesten ooit binnen ons bedrijf."

FME/Bouwend Nederland: "Bedankt voor jullie leuke optreden. We hebben allemaal genoten. We willen gelijk weer boeken. Nogmaals hartelijk dank."

Interieurbouwer: "Pieten liepen de polonaise samen met kinderen tijdens het Sinterklaas optreden, zo leuk. Het was in een woord: Geweldig!"

Finance bedrijf: "Wij vonden het weer een geslaagd en leuk feest en een heel groot pluspunt dat jullie foto's maakten! Wij hopen volgend jaar weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten, maar daar komen we tegen die tijd wel weer op terug. Dank je wel voor het sturen van de foto's."

"Wat ons betreft was het een geslaagde ochtend! De kinderen en de ouders vonden het erg leuk! Wij vonden het een erg leuk en interactief optreden, de kinderen waren geboeid. Voorgaande jaren (ander bureau) was dat niet zo, aangezien toen alle kinderen één voor één naar voren werden gehaald."

Uitzendbureau: "Wij hebben weer genoten. Vooral erg goede reacties op Paparazzi Piet en dat er een thema aan gehangen werd vond men erg leuk. Ik merk dat ze het erg op prijs stellen als er echt actief iets met die kinderen gedaan wordt. Dus top!"

Computer bedrijf: "Het was het beste Sint spektakel ooit."

PV van Ministerie van Infrastructuur en Milieu: "De kinderen vonden het sinterklaasfeest helemaal geweldig. De Sint heeft aan alle kinderen aandacht besteed wat altijd zeer op prijs wordt gesteld."

International Payment bedrijf: "Allereerst wil ik aangeven dat we een gezellige middag hebben gehad met de sint en pieten. De kinderen waren super enthousiast. De sint en pieten waren zeer betrokken bij de kinderen en het was een gezellige sfeer waarbij de kinderen in het zonnetje werden gezet. Ze waren helemaal op tijd aanwezig en waren zeer vriendelijk. Helemaal top dus! Zeker voor herhaling vatbaar. 8".

Web + Mobiel bedrijf: "Super goed optreden. En het was geen gemakkelijk publiek. Fun & Party Match gaf een snelle reactie, prijs, keuze en mogelijkheden. Iedereen heeft een geweldige ochtend gehad! Kinderen waren ook super enthousiast en hebben het super naar hun zin gehad. 9."

Uitzendbureau: "Heb blije kinderen (en ouders) gezien. De interactie met de pieten en kids was goed, leuk ook dat er echt een soort gedachte zat achter het zoeken naar de cadeaus (en zelfs iets educatiefs: Wat is een kraaiennest?)."

CPMview: "De kinderen hebben genoten van het optreden van de Sint en Pieten. We zijn erg te spreken over hun optreden. Ze gingen leuk met de kinderen om en en voelden het ook goed aan. Ik waardeer ze dan ook met een 8! De trucs werden ook erg goed ontvangen."

Advies- en Ingenieuwsbureau: "Het zaterdag sinterklaasfeest is goed verlopen.

De performance van Sinterklaas was erg goed en hij maakte er een leuk verhaal van waarbij zowel de kinderen als de ouders werden betrokken."

Boekel de Neree: Al jaren Sint + 4 Pieten en Muziekpiet: "Prima omgegaan met de kinderen. Iedereen komt goed voorbereid voor de dag". Een 8!"

Ernst & Young: "Wij willen jullie nog van harte bedanken voor het zeer geslaagde feest. Wij krijgen ontzettend veel leuke berichten van het personeel. De disco/spelletjes piet was geweldig en kreeg echt iedereen in beweging en ook de Sint en zijn Pieten deden het heel leuk. Kortom we hebben allemaal genoten, bedankt."

Uitzendorganisatie: "Sint en Pieten waren goed. Ze hebben rekening gehouden met het feit dat er een aantal kinderen erg bang is, speelden ze goed op in. Sinterklaas was goed voorbereid. Geluidset was goed en de goochel truc was leuk gedaan. Fijn dat we ook dezelfde Sinterklaas hadden als vorig jaar, kinderen merkten dat op. 8."

Holland Colours: Sinterklaas Kinderdisco: "Uitstekend optreden. We denken nu (1 dag erna) al weer aan dezelfde kinderdisco voor volgend jaar. We zijn erg blij met het entertainment, ze vonden het niet erg om ter plekke nog even te helpen met bv schminken. Een 9!"

Stadstoezicht Amsterdam: 1. "Uitstekende 2 uur durende sinterklaas voorstelling voor 400 personen. Voor een lastminute boeking bood F&PM toch een ruime keus en is de show uitstekend bevallen!"

2. "Goed optreden, uitstekend contact met kantoor, pieten doen leuke dansjes en liedjes met kinderen. Een 8!"

3. "Uitstekende kostuums, goed optreden, perfect een 8"

TNT Post: "Sint + 2 Pieten gaven een uitstekend optreden, perfect verlopen. De website van F&PM was spraakmakend en kantoor denkt mee met ideeen. Ook poppenkast Binky Babbelkous krijgt een 8."

Intertaste: "Langs deze weg wil ik Sint en zijn Pieten hartelijk danken voor het bezoek aan Intertaste. Het was een heel gezellig feestje en de kinderen (en ouders) hebben er echt van genoten. Alles was prima verzorgd, heel erg bedankt. Ballonnenpiet was echt top!".

IT Bedrijf: "Heel erg goed optreden. Kinderen zijn betrokken bij zowel optreden van Teddy als Sinterklaas. Fun & Party Match is al jaren onze vaste leverancier. Teddy wist alle kinderen leuk te vermaken.Al met al een zeer positieve ervaring geweest. Ook van ouders alleen maar positieve dingen gehoord. 9!"

Al sinds 2006 verzorgen wij de Sinterklaasfeesten bij Samsung bedrijven. Enkele reacties:
* 2018: "Entertainment was goed georganiseerd! Enthausiast personeel dat leuk met de kinderen om ging. Super leuk dat er ieder jaar een ander thema gekozen wordt. Super leuk event! Thanks daarvoor!"
* 2017: "De tijd die gespendeerd werd aan kindjes persoonlijk, was prima. Zeker niet te lang. De acties van DJ Piet en Danspiet naar de kinderen waren leuk. Lekker zingen en dansen en kindjes mee krijgen op de vloer. Leuk thema ook dat er foto's gemaakt werden van alle kindjes persoonlijk met Sinterklaas en Pieten! En dat Fotopiet ook foto's maakte die wij hebben ontvangen."
* 2016: "Ik wil jullie nogmaals van harte bedanken voor het Sinterklaas feest. Iedereen sprak er weer vol lof over."
* 2e groep: "Wij waren zelf zeer tevreden over het verloop van het feest. Ook vanuit de ouders hebben we positieve geluiden ontvangen. De kinderen waren ook enthousiast. "
* 2015: "Wij vonden het weer een geslaagde Sinterklaasviering, hartelijk dank weer! Alles was weer top geregeld, en iedereen heeft er van genoten."
* 2014: "Uitstekend optreden. Uitstekend contact met kantoor. Wij werken al langere tijd heel fijn samen. Fun & Party Match kent Samsung en weten wat wij willen. Het was een zeer geslaagde dag en de kinderen vonden ook het verhaal erg leuk. Het bellen met Sint, Pieten in mitella en gips was allemaal erg grappig. Een 10!"
* Sint + 4 Pieten ± 95 kinderen: "We horen hier veel positieve verhalen. De kinderen waren allemaal weer onder de indruk. Bedankt voor de leuke foto! En veel succes de komende weken. Jullie zullen het wel druk krijgen."
* Sint + 5 Pieten: "Nog heel erg bedankt voor afgelopen zaterdag. Ik heb veel positieve reacties gehad en alle kids gingen met een grote glimlach naar huis. Het was super! Heel erg bedankt en tot volgend jaar!"
* "Sint + 3 Pieten hielden de kinderen leuk bezig. Goed optreden. Een 8!"

hoekje
hoekje

Sinterklaas Kinderdisco

Bouwbedrijf: "Een super energieke DiscoPiet. Het lied "de vloer is lava" is echt helemaal geweldig. De andere pieten deden ook mee en lachen helemaal dubbel van het lachen."

Ernst & Young: "Wij willen jullie nog van harte bedanken voor het zeer geslaagde feest. Wij krijgen ontzettend veel leuke berichten van het personeel. De disco/spelletjes piet was geweldig en kreeg echt iedereen in beweging en ook de Sint en zijn Pieten deden het heel leuk. Kortom we hebben allemaal genoten, bedankt."

Ondernemersorganisatie: "Als voorprogramma een aanrader. DiscoPiet zorgt voor een warm welkom en zorgt dat de kinderen echt actief dansen en meezingen."

Holland Colours: "Uitstekend optreden. We denken nu (1 dag erna) al weer aan dezelfde kinderdisco voor volgend jaar. We zijn erg blij met het entertainment, ze vonden het niet erg om ter plekke nog even te helpen met bv schminken. Een 9!"

hoekje
hoekje

Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Interieurbouwers:
"In een woord: Geweldig! Enthousiaste kinderen en ouders. 100x beter dan vorig jaar. Hij betrok iedereen bij de show en kinderen en ouders gingen uit hunzelf vooraan bij het podium zitten om niets te hoeven missen. Samen met Sinterklaas kun je zien dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Niet de show die we hadden geboekt, door een auto ongeluk, maar dit was fantastisch opgelost! Ontzettend bedankt en tot volgend jaar."

Flevoziekenhuis:
"Zowel de kinderen als de ouders waren zeer enthousiast. Iedereen heeft enorm genoten en praten er nog over. Hartelijk dank, wij hopen nog eens van jullie service gebruik te maken. Communicatie verliep prima, over alles was te praten. 9!"

IT bedrijf: "Heel erg goed optreden. Kinderen zijn betrokken bij zowel optreden van Teddy als Sinterklaas. Fun & Party Match is al jaren onze vaste leverancier. Teddy wist alle kinderen leuk te vermaken. Al met al een zeer positieve ervaring geweest. Ook van ouders alleen maar positieve dingen gehoord. 9!"

Heineken: "Een goed optreden. Netjes verzorgd en kinderen zeer bij betrokken. Uitstekend contact met kantoor. Voldeed allemaal meer dan aan de volwachtingen. Een 8!"

Politie Gouda: "Uitstekend optreden. De kinderen vonden het fantastisch. Clown speelde goed in op de kinderen en betrok hen bij de show! Uitstekend contact met kantoor. De site ziet er professioneel en verzorgd uit. Contact verliep prettig. Teddy Klarinetti is echt heel geweldig. De kinderen genoten van zijn grappen en trucs. Hij leidde de Sint geweldig in. Ik als organisator was erg contant met de clown. Ik dank hem dan ook nogmaals voor het optreden. 9,5!

Expo Tech Amsterdam:
"Uitstekend optreden, super goed omgegaan met kinderen, ouders en grootouders, uitstekend contact met kantoor. Ik wilde alleen deze clown hebben! Een 10!"

Yarden Almere: "Uitstekend optreden, één en al subliem. Het Sinterklaasfeest was zeer zeker geslaagd. Ik heb er geen andere woorden voor. Ik zal dit ook recommenderen aan onze zakelijke relaties. Een 9!

Verzekeringsmaatschappij: "Goed optreden. Zeer goed met kinderen omgegaan. De personen/ entertainment die Fun & Party Match leveren zien er verzorgd uit. De kinderen zaten met rode wangen in de zaal en waren zeer enthousiast. 8."

hoekje
hoekje

De Piraten Spektakel Show

CSV '28 Zwolle: "De kinderen genoten ervan en de spanning was te voelen. Leuke actieve show."

Basisschool Vijfhuizen: "Goed optreden, prima omgegaan met kinderen. Een 9!"

2 shows voor Verzekeringsmaatschappij: "Goed verzorgd. De kinderen waren enthousiast. Ze speelde in op de kinderen. 2 verschillende groepen. Ze zijn zeer vriendelijk. Alfredo Lorenzo, niet te vergeten, die deed het ook heel erg goed. Een 8!"

hoekje
hoekje

De Pi-Pa-Pepernoten Parade

Verzekeringsmaatschappij: "De kinderen vonden het weer geweldig en ook van de ouders heel veel leuke en positieve reacties. Wat het leuke aan de artiest is, is dat hij ook de ouders bij het programma betrekt. Super!"

Innovatie- en communicatie bedrijf:
"Ik kan hier lang en breed een betoog houden over de show, maar dat is zonde van de tijd. De kinderen en ouders vonden het geweldig! Wij weten jullie volgend jaar weer te vinden!"

Verzekeringsmaatschappij: "De Regel Piet heeft het geweldig gedaan. De kinderen waren zeer enthousiast en we kregen ook veel complimenten van de ouders met betrekking tot deze act.
Deze Piet staat bij ons bovenaan op ons verlanglijstje voor volgend jaar."

hoekje
hoekje

Peter's Goochelshow

Heineken: "Uitstekend optreden. een groep van 103 kinderen zo stil krijgen is netjes. Goed contact met kantoor. Volgend jaar is al geboekt."

Bouwbedrijf: "Zeer geslaagd! Als organisatie team waren wij er heel blij mee. Ook van collega's en hun kinderen hebben wij heel veel positieve reacties gehad. De kinderen werden goed betrokken bij de act van Peter de Goochelaar en ook een leuke Sint met gevoel voor humor die zich niet alleen concentreerde op de kinderen, maar ook de ouders erbij betrok. Duidelijke communicatie, wij zijn van te voren goed geinformeerd. Daar waar onduidelijkheden waren kregen we direct antwoord op onze vragen zodra we contact opnamen. Goed bereikbaar en snelle reactie. Wat ons betreft een van de beste Sinterklaasfeesten ooit binnen ons bedrijf."

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2023