Sint & Kerst
Entertainment
hoekje

Over ons

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Een goed georganiseerd Sinterklaasfeest is belangrijk voor de kleinste, maar ook voor uw personeel. Onze shows staan bekend om hun zorgvuldige voorbereidingen, houden rekening met allerlei omstandigheden en uw voorkeuren.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Als allround evenementenbureau Fun & Party Match zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Als bedrijf zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties.

Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Graag maken wij een afspraak met u om elkaar te leren kennen en stemmen wij de entertainment invulling af bij uw wensen en budget.

Laat u inspireren door een creatief bedrijf met expertise en professionaliteit en dat graag met u wil samenwerken!

Bekijk ook onze websites www.funenpartymatch.nl of www.oudhollandsentertainment.nl of www.hospitalityladies.nl of www.kindercocktailbar.nl

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2023