Sint Entertainment
hoekje

Wanneer u Sinterklaas wilt inhuren, verzoeken wij u rekening te houden met:

* Voor Sinterklaas verzoeken wij u een stoel/ troon te verzorgen zonder wieltjes.
* De verhaaltjes over de kinderen (en eventuele ouders/ medewerkers) graag digitaal aanleveren via een staand Word bestand.
* Sint & Pieten arriveren meestal 15 á 30 minuten voor afgaand het optreden. In overleg kan dit langer. Gelieve te zorgen voor een aparte ruimte om terug te trekken. Meestal komen zij gekleed aan, maar checken graag alles even na en bespreken met u het programma. Na afloop zijn zij vrij snel weer weg.
* Voorprogramma's arriveren ongeveer 30 á 60 minuten van te voren. Sommige 1,5 uur van te voren ivm opbouwen.
* Goede geluidsinstallatie met microfoon en cd/usb speler. Heeft u deze niet, informeer dan naar een volledig set die de pieten dan meenemen.
* Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van het optreden.
* Voldoende consumpties en eventueel een broodje voor en na afloop van het optreden.
* Gelieve te zorgen dat de cadeaus uit het zicht van de kinderen staat. De pieten zullen ze ophalen en aan het eind van het programma uitdelen.
* Bij het verzamelen van de contract gegevens ontvangen wij graag ook een gsm nummer van een contactpersoon die daadwerkelijk op de dag van het optreden bereikbaar is. Bij aankomst zullen zij bellen om zo ongezien naar binnen te kunnen.
* Gelieve te zorgen voor een gratis parkeerplaats dicht bij de plek van het optreden.
* Zij zullen niet strooien, tenzij u er om vraagt.
* In het contract staan onze contactgegevens. U kunt ons ook contacten via WhatsApp: 06-22912234.

Zorgt u voor deze puntjes? Zorgen wij voor een spetterend optreden en veel plezier!

hoekje
hoekje

Boekingsproces

Beschikbaarheid

Na een beschikbaarheid check sturen wij u een berichtje of vrijblijvende offerte. Gaat u daarmee akkoord dan ontvangt u van ons een contract. U vindt hier meer uitleg over het boekingsproces.
U kunt contact met ons op nemen door een berichtje te sturen via het mailform of zelf naar info@sintentertainment.nl of bel 0186-694555. U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen enkele uren en maximaal 24 uur. Vaak ook op zaterdag.Optie plaatsen

Offerte aanvraag, optie plaatsen of definitieve boeking doorgeven kan ook doormiddel een mail te sturen of ons te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte of optie. Een optie blijft 14 dagen geldig, bij drukte 7 dagen. Deze vervalt automatisch, tenzij op tijd aangegeven en het item nog beschikbaar is.Contract/ Factuur

Bij het definitief maken van een vrijblijvende optie ontvangt u digitaal een contract. 1 Exemplaar is voor uw administratie en 1 exemplaar zien wij getekend retour. Ongeveer een maand voor evenementendatum ontvangt u de factuur, welke uiterlijk 2 weken voor evenementendatum betaald dient te zijn. Alle genoemde bedragen op deze site zijn onder voorbehoud en zonder BTW. Voor sommige attracties en sommige artiesten geldt ook zonder reiskosten. Informeer daarom goed!Voorwaarden

Lees altijd de specifieke voorwaarden behorend bij een overeenkomst! Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor onze Algemene Voorwaarden kunt u online lezen op funenpartymatch.nl/algemenevoorwaarden.php
De volledige voorwaarden zijn ook te downloaden.Inhoudingsplichtigenverklaring

Voor het verlonen van artiesten hebben wij een Inhoudingsplichtigenverklaring in bezit. De Belastingdienst heeft deze afgegeven als bewijs van het doen van Loonheffingen aangifte en de afdracht van Sociale Lasten.

Privacy

In het kort: wij verzamelen alleen n.a.w. gegevens, telefoonnummer en rekeningnummer ten behoeve van de uitvoer van uw entertainment aanvraag. Deze worden niet afgestaan aan derden en 7 jaar bewaard voor de Belastingdienst. Een kopie van onze Privacyverklaring is op te vragen.
U ontvangt de Nieuwsbrief alleen als u hier expliciet toestemming voor heeft gegeven via het contactformulier.
Wanneer u na afloop van de uitvoer een evaluatie invult, wordt u privenaam niet genoemd, alleen uw bedrijfsnaam of een omschrijving ervan.

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2019