Sint Entertainment
hoekje

Sinterklaas Kinderdisco

Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de Zapp top 40, Nickelodeon enz.

Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole Sinterklaas kinderdisco met natuurlijk goed geluid, diverse lichteffecten en misschien wel een rookmachine en/of bellenblaas machine. Natuurlijk ontbreekt Dj Piet ook niet. Je weet niet wat je ziet!

Naast alle verzoekjes die Piet voor jullie draait en dansjes die jullie kunnen leren doet hij ook veel gave spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke Sinterklaas cadeautjes kan winnen. Bij heel veel kinderen raden wij een grotere show aan met meer geluid en een disco danseres.

Sinterklaas DJ Piet huurt u bij © www.sintentertainment.nl DJ Piet huur je bij © www.sintentertainment.nl Sinterklaas Kinderdisco huurt u bij © www.sintentertainment.nl Kindershow als Sinterklaas voorprogramma © www.sintentertainment.nl

€ 795,- 2 uur inclusief set tot 200 personen, 2 statieven met licht, laser en rookmachine.
Ongeveer 5 x 2 meter nodig. Kleiner kan ook, maar is het compacter.
€   35,- bellenblaasmachine.
€ 150,- uitgebreide lasershow met (bedrijfs)teksten, verhaaltjes, bv een roos die open gaat.
Exclusief reiskosten en 21% BTW.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

hoekje
hoekje

Referenties

Bouwbedrijf: "Een super energieke DiscoPiet. Het lied "de vloer is lava" is echt helemaal geweldig. De andere pieten deden ook mee en lachen helemaal dubbel van het lachen."

Ernst & Young: "Wij willen jullie nog van harte bedanken voor het zeer geslaagde feest. Wij krijgen ontzettend veel leuke berichten van het personeel. De disco/spelletjes piet was geweldig en kreeg echt iedereen in beweging en ook de Sint en zijn Pieten deden het heel leuk. Kortom we hebben allemaal genoten, bedankt."

Ondernemersorganisatie: "Als voorprogramma een aanrader. DiscoPiet zorgt voor een warm welkom en zorgt dat de kinderen echt actief dansen en meezingen."

Holland Colours: "Uitstekend optreden. We denken nu (1 dag erna) al weer aan dezelfde kinderdisco voor volgend jaar. We zijn erg blij met het entertainment, ze vonden het niet erg om ter plekke nog even te helpen met bv schminken. Een 9!"

hoekje
hoekje

Video

In dit filmpje ziet u (vanaf 3.16 min.) een Dance Battle en de Sinterklaas Kinderdisco opstelling.

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2021