Sint Entertainment
hoekje

DJ Piet

Dj Piet draait de leukste en swingenste Sinterklaas liedjes, natuurlijk aangevuld met muziek van Nielson, K3, O'G3NE, Maan, de Pieten Gangnamstijl, de Papegaaientwist en bekend Kids Top 20 hits etc. Een swingende en gezellige, actieve piet die ook verzoekjes speelt.

De Dj set is volledig aangekleed in Sinterklaas stijl en het wordt gegarandeerd een feest. 1,5 (a 2 uur): 30 a 60 minuten inloop en 1 uur ter ondersteuning van Sinterklaas. Zo worden Sinterklaas en Pieten met microfoon en geluid van, maar ook met DJ Piet versterkt.

DJ Piet staat niet alleen achter de DJ booth, maar komt er ook voor staan om actieve dansje met de kinderen te doen.
Sommige kinderen krijgen ook kort DJ les tijdens een spelletje. DJ Piet wordt geassisteerd door Muziekpiet.

€ 695,- 2 uur, exclusief BTW.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

hoekje
hoekje

Foto's

Sinterklaas DJ Piet huurt u bij © www.sintentertainment.nl DJ Piet huur je bij © www.sintentertainment.nl DJ pieten huren © www.sintentertainment.nl DJ Piet met Sinterklaas huren © www.sintentertainment.nl
DJ Piet © www.sintentertainment.nl DJ Piet boeken © www.sintentertainment.nl Piet als DJ © www.sintentertainment.nl Piet met geluid © www.sintentertainment.nl
hoekje
hoekje

Referenties

Komt al jaren bij Samsung bedrijven:
"De tijd die gespendeerd werd aan kindjes persoonlijk, was prima. Zeker niet te lang. De acties van DJ Piet en Danspiet naar de kinderen waren leuk. Lekker zingen en dansen en kindjes mee krijgen op de vloer. Leuk thema ook dat er foto's gemaakt werden van alle kindjes persoonlijk met Sinterklaas en Pieten! En dat Fotopiet ook foto's maakte die wij hebben ontvangen."

"DJ Piet was erg leuk met de kinderen. Vol gekkigheid. Goede combinatie met Sint & Pieten".

Raffinaderij: "Prima apparatuur, ook de microfoon voor de Sint was goed geregeld. Geweldig.
Hij wist precies de juiste muziek te draaien en de kinderen mee te nemen in allerlei dansjes en liedjes.
DJ Piet was echt een hele goede aanvulling voor ons sinterklaasfeest. Vooraf werden de kinderen al vermaakt met moderne sinterklaasliedjes en tijdens het bezoek van de sint waren de liedjes en dansjes een perfecte afwisseling met de speeches van de sint. Deze invulling van ons sinterklaasfeest is zeker voor herhaling vatbaar. 9."

hoekje
hoekje

Video

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2021