Sint Entertainment
hoekje

De Pi-Pa-Pepernoten Parade

Een zeer populaire show die zeer ruim van te voren geboekt dient te worden!

Deze kindershow is een hoog interactief en speciaal gemaakt als voorprogramma waarbij de Sint direct na de show binnenkomt.

De Regel-Piet heeft dit jaar alles tot in de puntjes geregeld voor een super sinterklaasfeest: Sinterklaas heeft het adres, de Presentatie Piet heeft goed geoefend met zijn show, het decor staat klaar, de kinderen komen binnen, alles is in orde...

Dan blijkt dat Sinterklaas wel een adres heeft... maar het verkeerde adres, de Presentatie Piet ziek is en de Regel-Piet in paniek alles fout doet en er ook geen pepernoten blijken te zijn.

Gelukkig helpen de kinderen graag even mee om samen met deze onhandige Regel-Piet toch nog alles goed te laten komen.

Boek dus snel deze knotsgekke sinterklaasshow met o.a.: pakjes-stapel-wedstrijd, magie, een zeer onhandige Regel-Piet, muziek, dans, pepernoten en nog veel meer.

Kindershow De Pi Pa Pepernoten Parade huren © www.sintentertainment.nl Kindershow De Pi Pa Pepernoten Parade huren © www.sintentertainment.nl Kindershow De Pi Pa Pepernoten Parade huren © www.sintentertainment.nl Kindershow De Pi Pa Pepernoten Parade huren © www.sintentertainment.nl


€ 525,- 1 x 60 minuten, exclusief reiskosten en 9% BTW.
Inclusief decor en geluid tot 200 personen.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

hoekje
hoekje

Referenties

Verzekeringsmaatschappij: "De kinderen vonden het weer geweldig en ook van de ouders heel veel leuke en positieve reacties. Wat het leuke aan de artiest is, is dat hij ook de ouders bij het programma betrekt. Super!"

Innovatie- en communicatie bedrijf:
"Ik kan hier lang en breed een betoog houden over de show, maar dat is zonde van de tijd. De kinderen en ouders vonden het geweldig! Wij weten jullie volgend jaar weer te vinden!"

Verzekeringsmaatschappij: "De Regel Piet heeft het geweldig gedaan. De kinderen waren zeer enthousiast en we kregen ook veel complimenten van de ouders met betrekking tot deze act.
Deze Piet staat bij ons bovenaan op ons verlanglijstje voor volgend jaar."

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2021