Sint Entertainment
hoekje

Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Teddy verzorgd het voorprogramma en kondigt Sinterklaas aan. Tevens verzorgd hij de begeleiding tijdens de aanwezigheid van Sinterklaas. Dit kwartet is goed op elkaar ingespeeld. Een korte (plas)pauze in het programma is uiteraard mogelijk.

► Een muzikale clown die trompet, klarinet, viool, accordeon, doedelzak, concertina etc. speelt.
► Hij betrekt kinderen bij zijn goochelacts,
► Hij jongleert met ringen of borden,
► Maakt ballon figuren en goochelt,
► Hij brengt Joepie de Sprekende Pop mee.
► Teddy beschikt over verschillende outfits.

Teddy is 1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland!

Clown Teddy Klarinetti huurt u bij www.sintentertainment.nl Muzikale Clown huren www.sintentertainment.nl Sinterklaas Voorprogramma www.sintentertainment.nl Sinterklaas Kindershow huren www.sintentertainment.nl

€ 695,- solo
€ 1.150,- Teddy, Sinterklaas, 2 pieten, troon, decor, geluid, 2 uur show.
Reiskosten incl. 100 km, daarna € 0,35 per km. vanaf Zuid-Beijerland. Exclusief 9% BTW.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

hoekje
hoekje

Referenties

Flevoziekenhuis:
"Zowel de kinderen als de ouders waren zeer enthousiast. Iedereen heeft enorm genoten en praten er nog over. Hartelijk dank, wij hopen nog eens van jullie service gebruik te maken. Communicatie verliep prima, over alles was te praten. 9!"

IT bedrijf:
"Heel erg goed optreden. Kinderen zijn betrokken bij zowel optreden van Teddy als Sinterklaas. Fun & Party Match is al jaren onze vaste leverancier. Teddy wist alle kinderen leuk te vermaken. Al met al een zeer positieve ervaring geweest. Ook van ouders alleen maar positieve dingen gehoord. 9!"

Heineken:
"Een goed optreden. Netjes verzorgd en kinderen zeer bij betrokken. Uitstekend contact met kantoor. Voldeed allemaal meer dan aan de volwachtingen. Een 8!"

Politie Gouda:
"Uitstekend optreden. De kinderen vonden het fantastisch. Clown speelde goed in op de kinderen en betrok hen bij de show! Uitstekend contact met kantoor. De site ziet er professioneel en verzorgd uit. Contact verliep prettig. Teddy Klarinetti is echt heel geweldig. De kinderen genoten van zijn grappen en trucs. Hij leidde de Sint geweldig in. Ik als organisator was erg contant met de clown. Ik dank hem dan ook nogmaals voor het optreden. 9,5!

Expo Tech Amsterdam:
"Uitstekend optreden, super goed omgegaan met kinderen, ouders en grootouders, uitstekend contact met kantoor. Ik wilde alleen deze clown hebben! Een 10!"

Yarden Almere:
"Uitstekend optreden, één en al subliem. Het Sinterklaasfeest was zeer zeker geslaagd. Ik heb er geen andere woorden voor. Ik zal dit ook recommenderen aan onze zakelijke relaties. Een 9!

Verzekeringsmaatschappij:
"Goed optreden. Zeer goed met kinderen omgegaan. De personen/ entertainment die Fun & Party Match leveren zien er verzorgd uit. De kinderen zaten met rode wangen in de zaal en waren zeer enthousiast. 8."

hoekje
hoekje

Foto's

Clown Teddy Klarinetti huurt u bij www.sintentertainment.nl Muzikale Clown huren www.sintentertainment.nl Sinterklaas Voorprogramma www.sintentertainment.nl
hoekje