Sint Entertainment
hoekje

De Sterren Fotograaf/ Postbode

Animator en entertainer Hans speelt al 25 jaar de meest uiteenlopende theater typetjes. Van Jo van To, de oude man tot Gastvrouw Daisy en Francois de Fotograaf.
Hij heeft in die jaren een schat aan ervaring opgedaan en vele types en creaties ontwikkeld.

De Sterren Fotograaf

Een wervelvind, zie je ook aan zijn haren...die overal te pas en te onpas kinder feestvierders op de gevoelige plaat vastlegt. Hij is de officiele fotograaf van Sinterklaas.

De foto's worden gratis na afloop digitaal toegestuurd. Ter plekke uitprinten kan ook. € 125,- voor maximaal 150 foto's.

De Postbode

Hans kan de act van de Sterren Fotograaf combineren met De Postbode. Kinderen kunnen bij hun ontvangst eerst verlanglijstjes afgeven aan de postbode, zodat hij ze bewaard en verstuurd naar Sinterklaas.

Of juist de foto's tijdens de ontvangst in of na het Sinterklaas programma komen brengen. Ook de Huis Postbode kent zijn weg prima in het Sinterklaas paleis in Spanje. Hij reist mee op de Pakjesboot naar Nederland om de Pieten te helpen.

De Sterren Fotograaf © www.sintentertainment.nl Sterren Fotograaf is goedgekeurd door Sinterklaas © www.sintentertainment.nl Postbode stuurt verlanglijstjes naar Sinterklaas © www.sintentertainment.nl Muzikale Piet voor Sinterklaas periode © www.sintentertainment.nl€ 550,- 1 tot maximaal 4 uur. 1 of 2 typtjes. Exclusief eventuele reiskosten en BTW.

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2023