Sint Entertainment

By Fun & Party Match / 0186-694555
Home Sinterklaas huren Attracties Kindershows Muziek/DJ Pieten Contact

Sinterklaas huren

Sinterklaas

Sinterklaas met 2 Pieten
Vanaf € 425,-
1 x 45 á 60 minuten, inclusief strooigoed, exclusief reiskosten en BTW.

Sinterklaas met 4 Pieten
Vanaf € 595,-
1 x 45 á 60 minuten, inclusief strooigoed, exclusief reiskosten en BTW.

Sinterklaas en Zwarte Pieten boek je bij www.sintentertainment.nl

Onze 45 á 60 minuten programma's bestaan uit zingen, dansen, kinderen naar voren halen en aan het eind van de show cadeaus uitdelen. De cadeaus mogen op teken van de Pieten tegelijk geopend worden. Zo bouwen wij de spanning op.

Onze Sinten en Pieten (bruin, roetvegen of gekleurd aan u de keuze) zijn speciaal geselecteerd en zeer goed voorbereid, kijken naar het Sinterklaas Journaal, hebben training en overleg met elkaar, wensen informatie van u te ontvangen van aanwezige kinderen, zijn gewend om door microfoon te spreken en zijn natuurlijk alcoholvrij.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

Sinterklaas en Pieten huren www.sintentertainment.nl

Referenties

FME/Bouwend Nederland: "Bedankt voor jullie leuke optreden. We hebben allemaal genoten. We willen gelijk weer boeken. Nogmaals hartelijk dank."
Finance bedrijf: 2017: "Wij vonden het weer een geslaagd en leuk feest en een heel groot pluspunt dat jullie foto's maakten! Wij hopen volgend jaar weer gebruik te kunnen maken van jullie diensten, maar daar komen we tegen die tijd wel weer op terug. Dank je wel voor het sturen van de foto's."
2016: "Wat ons betreft was het een geslaagde ochtend! De kinderen en de ouders vonden het erg leuk! Wij vonden het een erg leuk en interactief optreden, de kinderen waren geboeid. Voorgaande jaren (ander bureau) was dat niet zo, aangezien toen alle kinderen één voor één naar voren werden gehaald."
Uitzendbureau: "Wij hebben weer genoten. Vooral erg goede reacties op Paparazzi Piet en dat er een thema aan gehangen werd vond men erg leuk. Ik merk dat ze het erg op prijs stellen als er echt actief iets met die kinderen gedaan wordt. Dus top!"
Computer bedrijf: "Het was het beste Sint spektakel ooit."

Sinterklaas en Pieten huren www.sintentertainment.nl

PV van Ministerie van Infrastructuur en Milieu: "De kinderen vonden het sinterklaasfeest helemaal geweldig. De Sint heeft aan alle kinderen aandacht besteed wat altijd zeer op prijs wordt gesteld."
International Payment bedrijf: "Allereerst wil ik aangeven dat we een gezellige middag hebben gehad met de sint en pieten. De kinderen waren super enthousiast. De sint en pieten waren zeer betrokken bij de kinderen en het was een gezellige sfeer waarbij de kinderen in het zonnetje werden gezet. Ze waren helemaal op tijd aanwezig en waren zeer vriendelijk. Helemaal top dus! Zeker voor herhaling vatbaar. 8".
Web + Mobiel bedrijf: "Super goed optreden. En het was geen gemakkelijk publiek. Fun & Party Match gaf een snelle reactie, prijs, keuze en mogelijkheden. Iedereen heeft een geweldige ochtend gehad! Kinderen waren ook super enthousiast en hebben het super naar hun zin gehad. 9."

Sinterklaas en Pieten huren www.sintentertainment.nl

Uitzendbureau: "Heb blije kinderen (en ouders) gezien. De interactie met de pieten en kids was goed, leuk ook dat er echt een soort gedachte zat achter het zoeken naar de cadeaus (en zelfs iets educatiefs: Wat is een kraaiennest?)."

Sinterklaas en Pieten huren www.sintentertainment.nl

CPMview: "De kinderen hebben genoten van het optreden van de Sint en Pieten. We zijn erg te spreken over hun optreden. Ze gingen leuk met de kinderen om en en voelden het ook goed aan. Ik waardeer ze dan ook met een 8! De trucs werden ook erg goed ontvangen."
Advies- en Ingenieuwsbureau: "Het zaterdag sinterklaasfeest is goed verlopen.
De performance van Sinterklaas was erg goed en hij maakte er een leuk verhaal van waarbij zowel de kinderen als de ouders werden betrokken."
Boekel de Neree: Al jaren Sint + 4 Pieten en Muziekpiet: "Prima omgegaan met de kinderen. Iedereen komt goed voorbereid voor de dag". Een 8!"
Ernst & Young: "Wij willen jullie nog van harte bedanken voor het zeer geslaagde feest. Wij krijgen ontzettend veel leuke berichten van het personeel. De disco/spelletjes piet was geweldig en kreeg echt iedereen in beweging en ook de Sint en zijn Pieten deden het heel leuk. Kortom we hebben allemaal genoten, bedankt."
Uitzendorganisatie: "Sint en Pieten waren goed. Ze hebben rekening gehouden met het feit dat er een aantal kinderen erg bang is, speelden ze goed op in. Sinterklaas was goed voorbereid. Geluidset was goed en de goochel truc was leuk gedaan. Fijn dat we ook dezelfde Sinterklaas hadden als vorig jaar, kinderen merkten dat op. 8."

Sinterklaas en Pieten huren www.sintentertainment.nl

Holland Colours: Sinterklaas Kinderdisco: "Uitstekend optreden. We denken nu (1 dag erna) al weer aan dezelfde kinderdisco voor volgend jaar. We zijn erg blij met het entertainment, ze vonden het niet erg om ter plekke nog even te helpen met bv schminken. Een 9!"
Stadstoezicht Amsterdam: 1. "Uitstekende 2 uur durende sinterklaas voorstelling voor 400 personen. Voor een lastminute boeking bood F&PM toch een ruime keus en is de show uitstekend bevallen!"
2. "Goed optreden, uitstekend contact met kantoor, pieten doen leuke dansjes en liedjes met kinderen. Een 8!"
3. "Uitstekende kostuums, goed optreden, perfect een 8"
TNT Post: "Sint + 2 Pieten gaven een uitstekend optreden, perfect verlopen. De website van F&PM was spraakmakend en kantoor denkt mee met ideeen. Ook poppenkast Binky Babbelkous krijgt een 8."

Sinterklaas en Pieten huren www.sintentertainment.nl

Intertaste: "Langs deze weg wil ik Sint en zijn Pieten hartelijk danken voor het bezoek aan Intertaste. Het was een heel gezellig feestje en de kinderen (en ouders) hebben er echt van genoten. Alles was prima verzorgd, heel erg bedankt. Ballonnenpiet was echt top!".
IT Bedrijf: "Heel erg goed optreden. Kinderen zijn betrokken bij zowel optreden van Teddy als Sinterklaas. Fun & Party Match is al jaren onze vaste leverancier. Teddy wist alle kinderen leuk te vermaken.Al met al een zeer positieve ervaring geweest. Ook van ouders alleen maar positieve dingen gehoord. 9!"

Sinterklaas en Pieten huren www.sintentertainment.nl

Al sinds 2006 verzorgen wij de Sinterklaasfeesten bij Samsung bedrijven. Enkele reacties:
* 2017: "De tijd die gespendeerd werd aan kindjes persoonlijk, was prima. Zeker niet te lang. De acties van DJ Piet en Danspiet naar de kinderen waren leuk. Lekker zingen en dansen en kindjes mee krijgen op de vloer. Leuk thema ook dat er foto's gemaakt werden van alle kindjes persoonlijk met Sinterklaas en Pieten! En dat Fotopiet ook foto's maakte die wij hebben ontvangen."
* 2016: "Ik wil jullie nogmaals van harte bedanken voor het Sinterklaas feest. Iedereen sprak er weer vol lof over."
* 2e groep: "Wij waren zelf zeer tevreden over het verloop van het feest. Ook vanuit de ouders hebben we positieve geluiden ontvangen. De kinderen waren ook enthousiast. "
* 2015: "Wij vonden het weer een geslaagde Sinterklaasviering, hartelijk dank weer! Alles was weer top geregeld, en iedereen heeft er van genoten."
* 2014: "Uitstekend optreden. Uitstekend contact met kantoor. Wij werken al langere tijd heel fijn samen. Fun & Party Match kent Samsung en weten wat wij willen. Het was een zeer geslaagde dag en de kinderen vonden ook het verhaal erg leuk. Het bellen met Sint, Pieten in mitella en gips was allemaal erg grappig. Een 10!"
* Sint + 4 Pieten ± 95 kinderen: "We horen hier veel positieve verhalen. De kinderen waren allemaal weer onder de indruk. Bedankt voor de leuke foto! En veel succes de komende weken. Jullie zullen het wel druk krijgen."
* Sint  + 5 Pieten: "Nog heel erg bedankt voor afgelopen zaterdag. Ik heb veel positieve reacties gehad en alle kids gingen met een grote glimlach naar huis. Het was super! Heel erg bedankt en tot volgend jaar!"
* "Sint + 3 Pietenhielden de kinderen leuk bezig. Goed optreden. Een 8!" Naar bovenNaar boven

Sinterklaas en Pieten huren www.sintentertainment.nl
Kookpiet huren www.sintentertainment.nl
Actieve zwarte pieten huren www.sintentertainment.nl Sinterklaas Kindershow www.sintentertainment.nl Sinterklaasshow programma huur je bij www.sintentertainment.nl

Sinterklaas met 10 pieten

De Pieten kunnen allemaal wat, bijvoorbeeld Jongleren, Steltlopen, Ballonnen vouwen, Schminken, Muziek maken, Acrobatiek etc.

€ 1.795,-  excl. reiskosten en BTW.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

Sinterklaas met 10 pieten huren www.sintentertainment.nl

Geluidset

Een verstaanbare Sint in een luidruchtige zaal is essentieel.

Boek nu samen met onze Sint & Pieten een kleine mobiele geluidsset, inclusief 2 microfoons en een cd speler.
Geschikt voor een ruimte van 50 meter diep.

€ 35,- excl. BTW. Alleen gecombineerd met onze Sint & Pieten.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

Sinterklaas en geluidset huren www.sintentertainment.nl

Roetveeg Pieten of Gekleurde Pieten

Zwarte, Bruine, Roetveeg of Gekleurde Pieten. Alles is mogelijk.

Gelieve bij uw boeking aan te geven wat voor pieten u wenst en wij gaan er voor zorgen.

Naar bovenNaar boven

Roetveeg pieten huren www.sintentertainment.nl

Troon

Deze prachtige troon kan samen met onze Sint & Pieten gehuurd worden.

€ 55,- excl. BTW. Alleen gecombineerd met onze Sint & Pieten.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

Sinterklaas troon/ stoel huren www.sintentertainment.nl