Sint Entertainment

By Fun & Party Match / 0186-694555
Home Sinterklaas huren Attracties Kindershows Muziek/DJ Pieten Contact

De Power Pieten Show

De vergeetachtige Vergietpiet en de altijd maar pratende Kwebbelpiet brengen een fantastische meeleeftheater voorstelling waarbij ze al snel in de grootste problemen komen. De hulp van de kinderen wordt ingeschakeld, maar of dat voldoende is om Vergietpiet en Kwebbelpiet uit de problemen te krijgen?

Gelukkig is er in deze vrolijke show ook volop de tijd om lekker te dansen, te zingen en te springen.

Elk jaar wordt er een nieuw verhaal geschreven. Via Lees meer vindt u een beschrijving van de show ‘De opdracht van Sinterklaas’ uit een voorgaand jaar als voorbeeld.De Power Pieten Show boeken www.sintentertainment.nl

Af en toe krijgen de pieten een speciale opdracht van Sinterklaas om ervoor te zorgen dat ze na een paar jaar niet een beetje in slaap lopen te sukkelen. Dit jaar zijn Vergietpiet en Kwebbelpiet aan de beurt. Ze moeten uit 3 mysterieuze flesjes een drankje drinken. “De inhoud ervan is onbekend, maar veroorzaakt zeker een mankement” zo luidt het gedicht van Sinterklaas.

Er gebeuren de vreemdste dingen. Vergietpiet gaat alles achterstevoren zeggen en bevriest later als een standbeeld. Kwebbelpiet is er na haar drankje van overtuigd dat ze Sinterklaas is! Hopelijk lukt het om samen met de kinderen de problemen op te lossen voordat de échte Sinterklaas komt.

€ 795,- 1 x 45 minuten
€ 1.100,- 1 x 90 minuten inclusief Sinterklaas
Inclusief decor, geluid, reiskosten tot 100 km (daarna € 0,50 per km.), exclusief 6% BTW.

Download hier de PDF met alle informatie.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

De Power Pieten Show boeken www.sintentertainment.nl