Sint Entertainment

By Fun & Party Match / 0186-694555
Home Sinterklaas huren Attracties Kindershows Muziek/DJ Pieten Contact

Contact

Sint Entertainment en Kerst Entertainment zijn een onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match.

Graaf van Egmondstraat 10
3284 AR Zuid-Beijerland

info@sintentertainment.nl
Tel 0186-694555 of 06-22912234

KvK nr: 24371235
BTW nr: NL154231940B01
Loonheffing nr: 154231940L02
In bezit van Inhoudingsplichtigenverklaring

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen, vul dan onderstaand formulier in of mail naar info@sintentertainment.nl of bel 0186-694555 met zo veel mogelijk informatie over de datum, soort entertainment, tijden etc.

U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen een paar uur en maximaal 24 uur. Vaak ook op zaterdag.
De voorwaarden die van toepassing zijn op het gevraagde entertainment sturen wij u graag toe. Lees hier de Algemene Voorwaarden online.

Helaas werkt onderstaand formulier niet altijd voor Ipads. Gelieve dan zelf een mailtje te sturen. info@sintentertainment.nl

Bedrijfsnaam

Wat is uw bedrijfsnaam?

Voor- en achternaam

Wat is uw voor- en achternaam?

Telefoonnummer

Op welk nummer bent u te bereiken?

E-mail

Op welk e-mail adres kunnen wij u bereiken?

Uw bericht:

Vergeet niet te melden om welke naam/ omschrijving entertainment het gaat.

Wanneer u na verzenden een bedanktpagina ziet, heeft u het formulier goed doorlopen.

Informatie aanvragen

U kunt contact met ons op nemen door een berichtje te sturen via het mailform of zelf naar info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen 24 uur. Vaak ook op zaterdag.Optie plaatsen

Offerte aanvraag, optie plaatsen of definitieve boeking doorgeven kan ook doormiddel een mail te sturen of ons te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte of optie. Een optie blijft 14 dagen geldig, bij drukte 7 dagen. Deze vervalt automatisch, tenzij op tijd aangegeven en het item nog beschikbaar is. De voorwaarden die van toepassing zijn op het gevraagde entertainment kan u toegestuurd worden. Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Voor het verlonen van artiesten hebben wij een Inhoudingsplichtigenverklaring in bezit. De Belastingdienst heeft deze afgegeven als bewijs van het doen van Loonheffingen aangifte en de afdracht van Sociale Lasten.Contract/ Factuur

Bij het definitief maken van een vrijblijvende optie ontvangt u digitaal een contract. 1 exemplaar zien wij graag getekend retour. Daarna ontvangt u een exemplaar met onze handtekening bedoeld voor uw administratie.
Ongeveer een maand voor evenementendatum ontvangt u de factuur, welke uiterlijk 2 weken voor evenementendatum betaald dient te zijn.

Alle genoemde bedragen op deze site zijn onder voorbehoud en exclusief BTW. Voor sommige attracties en sommige artiesten geldt ook zonder reiskosten.
Gelieve te zorgen voor voldoende consumpties en een gratis parkeerplaats. Informeer uwzelf goed!